Selecteer een pagina

Events

Wij organiseren onze eigen events. Tijdens deze events is ons doel om de jeugd de dag van hun leven te geven. Ze kijken al maanden uit naar de dag, dan moet deze dag ook onvergetelijk zijn.

Naamsbekendheid op bouwen voor jouw merk.

kon nog nooit op zo’n originele manier. Jij kan namelijk deel uit maken van mogelijk deze toffe events. Verbreed de naamsbekendheid voor jouw merk tijdens het event en koppel jouw naam aan de influencers. Doordat onze events niet alleen lokaal in de aandacht staan maar ook landelijk, heb jij als bedrijf dus extra shine!

Take the Win

Op 14-03-2020 vindt het event Take the Win plaats. Tijdens dit evenement verbouwen we een sportzaal tot voetbalstadion. We plaatsen een kunstgrasveld, tribunes en catacomben. We zorgen ervoor en dat de fans van de influencers een onvergetelijke dag krijgen. Ohja… de influencers! Koen van Heest en Robbie van der Graaf zijn de aanvoerders van het evenement. Net als hun hebben wij er enorm veel zin in!

Take the Win

Op 14 maart 2021 vindt het event Take the Win plaats. Er wordt een sportzaal omgebouwd tot een voetbalstadion met een kunstgrasveld. Hier spelen Koen van Heest (YT: @koen) en Robbie van der Graaf (YT: @luckygraafnl) een wedstrijd tegen elkaar én zijn er 1.100 kinderen aanwezig die de wedstrijd aanschouwen. Het wordt een onvergetelijk evenement.

Adverteren tijdens Take the Win?

Bel ons op +31 6 48 39 87 04 of mail naar info@disire.nl.