Diensten

14

Partners

17

Campagnes

Wat doen wij?

DISIRE is hét influencer marketingbureau dat bedenkt, creëert en realiseert. Met ons team van creatives, strategen, storytellers, producers, en analisten helpen wij jouw bedrijf met het ontwikkelen van een toekomst gerichte strategie tot de volledige productie. Al onze opdrachten zijn 100% maatwerk, we hebben namelijk niet de ambitie de grootste te zijn maar wel de beste!

Uniek

Wij ontwikkelen branded content en campagnes die overtuigend, emotioneel aangrijpend en relevant zijn voor de doelgroep. Dat is wat ons onderscheid van anderen. Daarom is het belangrijke om up-to-date te blijven in deze alles veranderende wereld. Ons team zet zich elke dag opnieuw in voor de ontwikkeling en creatie van originele ideeën.

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging?

Influencers

Een goede strategie en een creatief concept is één, maar minstens zo belangrijk is het verbinden van een influencer die past bij de positionering van je merk. Wij werken samen met talentvolle influencers die actief zijn op relevante platformen, waaronder YouTube, Instagram, TikTok, Snapchat en meer. Bij ons ben je verzekerd van origineel en innovatief werk gericht op de lange termijn.

Al geïnspireerd geraakt?

Bekijk ons laatste project!

Contact

Gaan wij samenwerken?

Adres

Enschedesestraat 164

7552 CL Hengelo

*Op afspraak

Geopend van

Maandag - Vrijdag: 09:00- 17:30
Weekend: Gesloten